Project Description

Acila

Site de prezentare si web design pentru Acila Timisoara – Comisionar vamal care ofera servicii complete de comisionare vamala: declararea marfurilor pentru import/export, declaratii vamale primare

SITE DE PREZENTARE WEB WORDPRESS

Viteza, securitatea, integrările cu terțe părți, SEO și flexibilitatea sunt esențiale pentru afacerile mature. Soluțiile noastre personalizate WordPress au fost adaptate pentru a răspunde acestor nevoi și multe altele.

Vizitează Acila
Acila site prezentare Wordpress

Servicii web design și strategie SEO
Ne place să combinăm expertiza noastră digitală cu creativitatea, inovația, strategia și meșteșugurile pentru a aduce clienților noștri rezultate măsurabile și pentru a-i ajuta să se dezvolte ca afaceri.

Câteva aspecte importante

Din prima instanta cand un utilizator ajunge pe site i se prezinta o serie de imagini de mare impact.
Fiecare studiu de caz este prezentat pe o pagină unică și formatată individual. Acestea au un aspect minimalist care permite utilizatorilor să defileze cu ușurință prin imagini, videoclipuri și textul însoțitor.
Utilizarea unei teme WordPress premium și personalizarea acesteia conform cerințelor a fost un exercițiu de economisire a costurilor și pentru care Acila a fost foarte recunoscător. WordPress este încă sistemul nostru de management al conținutului ales, beneficiind de flexibilitatea de a construi funcționalități personalizate.

Câteva caracteristici și funcționalități:

  • Flexibil și adaptabil pentru nevoi în schimbare
  • Ușor de utilizat – Chiar și pentru începători

  • Temele oferă mai multe opțiuni
  • Site-urile WordPress sunt responsive și adaptate pentru mobil
  • Pluginurile extind funcționalitatea
  • Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO)

SERVICIILE NOASTRE

ALTE PROIECTE

Cere ofertă