SERVICII WEB DESIGN

Compania de web design Developdata Timisoara se concentrează pe construirea de site-uri web scalabile pentru companii în creștere. Pe piața online extrem de competitivă de astăzi, site-urile web joacă un rol crucial în generarea de clienți potențiali și vânzări. Un site web proiectat in Timisoara de Developdata va forma centrul canalului dvs. de vânzări: atragerea de vizitatori, conversia clienților și creșterea clienților potențiali.
Afacerea dvs. trebuie să genereze clienți potențiali și oportunități de vânzări. Serviciile noastre de design site-uri web îmbină designul, marketingul și tehnologia pentru a crea site-uri web cu performanțe la fel de grozave pe cât arată.

SERVICII CREATIVE DE WEB DESIGN

Serviciile noastre de web design din Timisoara vor îmbunătăți considerabil prezența afacerii dumneavoastră pe Internet. Operatorii noștri de brand mixeaxă o combinație puternică de strategie de brand cu o stropire generoasă de sucuri creative și se îmbină cu cele mai recente tendințe în ceea ce privește designul și programarea UX pentru site-uri web și UI ca un urmăritor. Din 2006, Developdata a proiectat și construit câeva sute de site-uri web, de la comerț electronic, b2c, b2b, non-profit, până la rețele sociale. Creăm chiar și aplicații web personalizate.

Scrierea conținutului

Păstrați-vă site-ul web la zi cu informații unice, cuprinzătoare și legate de industrie, care se adresează nevoilor și preocupărilor clienților dvs. Agenția noastră de web design WordPress cuprinde o echipă de specialiști în dezvoltare de conținut care creează strategii de conținut web bazate pe date. Colaborați cu noi și permiteți-ne să vă ajutăm să optimizați conținutul site-ului dvs. pentru motoarele de căutare și utilizatorii online.

Scrierea conținutului

Producție video

Sondajele arată că 51% dintre profesioniștii în marketing consideră video cel mai bun conținut pentru a capta atenția publicului și pentru a obține un randament ridicat al investiției (ROI). Încorporați conținut video pe site-ul dvs. și atrageți clienți cu conversie ridicată. Compania noastră de design de site-uri web lucrează cu o echipă de regizori și directori de imagine pentru a crea videoclipuri care transmit mesajul mărcii dvs. și atrage spectatorii să vă exploreze site-ul.

Producție video

Logo Design

Logo-ul companiei dvs. servește ca punct de recunoaștere pentru clienți și o bază semnificativă pentru brandingul dvs. Obțineți un logo personalizat care transmite identitatea mărcii dvs., profesionalismul și încrederea. La Developdata, oferim servicii de creare de logo-uri și reproiectare logo la un preț competitiv.

Logo Design

Optimizare SEO

Investește în servicii de design de site web optimizate pentru SEO pentru a te asigura că site-ul tău poate fi accesat cu crawlere și indexat de motoarele de căutare fără probleme. Compania noastră de web design WordPress optimizează conținutul dvs. web, scrie atribute descriptive ale imaginii, urmează standardele W3C, folosește link building pentru a ajuta clienții să vă găsească mai ușor și se asigură că navigarea pe site-ul dvs. este prietenoasă cu motoarele de căutare. Aceste practici sunt esențiale în îmbunătățirea clasamentului dvs. în căutare.

Optimizare SEO

Optimizare conversie

Mutați vizitatorii paginii dvs. în partea de jos a pâlniei de vânzări cu ajutorul agenției noastre de design de site web WordPress. Echipa noastră optimizează viteza site-ului dvs., elimină câmpurile de formular inutile, plasează îndemnuri clare (CTA) și simplifică navigarea în pagină. De asemenea, efectuăm teste A/B pentru a ne asigura că toate aspectele site-ului dvs. sunt optimizate pentru conversie.

Optimizare conversie

Web Design conform

Dacă sunteți gata să vă dezvoltați afacerea exponențial cu un design de site web remarcabil, care va lăsa o impresie de durată asupra clienților, contactați astăzi Web Design Timisoara și vom începe cu un design de site web personalizat doar pentru dvs. Dacă nu faceți o primă impresie bună acolo, atunci orice șansă de a câștiga un client nou va dispărea probabil.

Web Design conform

SEO tehnic

Îmbunătățiți capacitatea de răspuns a dispozitivului site-ului dvs. cu soluții combinate tehnice SEO și web design. Echipa noastră efectuează audituri de domeniu, rulează rapoarte de eroare de accesare cu crawlere, optimizează viteza paginii, verifică linkurile întrerupte și optimizează site-ul dvs. web pentru mobil. Ne asigurăm că toate paginile dvs. web sunt structurate pentru motoarele de căutare și utilizatorii online.

SEO tehnic

Analiza site-ului

Compania noastră de design web specializat efectuează o analiză amănunțită a site-ului pentru a determina oportunitățile de conversie, amenințările, punctele slabe și punctele forte ale site-ului dvs. Efectuăm audituri SEO, analizăm concurența, testăm viteza și funcționalitatea site-ului și analizăm traficul site-ului. Aceste metode ne permit să îmbunătățim gradul de utilizare al site-ului și să creștem implicarea și conversiile site-ului.

Analiza site-ului

Gazduire site

Creșteți performanța de încărcare a site-ului dvs. și îmbunătățiți securitatea acestuia cu serviciile de găzduire web Developdata. Oferim o gamă diversă de planuri de găzduire care se potrivesc nevoilor dumneavoastră și capacității financiare. Pachetele noastre de găzduire a site-urilor web includ găzduire WordPress, servicii Linux, planuri de stocare în cloud și asistență pentru clienți 24/7. De asemenea, oferim acces la instrumente extinse de gestionare a domeniilor pentru a vă menține domeniile în siguranță și stabile.

Gazduire site

Întreținere site

Întreținerea regulată a site-ului este crucială pentru a vă asigura că site-ul dvs. rulează la capacitate maximă. Efectuăm verificări și întreținere programate ale site-ului și analize lacunelor pentru a determina aspectele cheie ale site-ului dvs. care necesită îmbunătățiri. Folosind rezultatele analizei, dezvoltăm strategii pentru a vă îmbunătăți securitatea site-ului, a vă crește traficul și a vă optimiza experiența paginii.

Întreținere site

Web Design eCommerce

Studiile arată că 88% dintre cumpărătorii online vor părăsi un site web și nu se vor întoarce niciodată din cauza experienței proaste a utilizatorului. Nu lăsați acest lucru să se întâmple magazinelor dvs. online. Profitați de soluțiile de design web de comerț electronic Developdata și creați o primă impresie pozitivă asupra potențialilor dvs. clienți. Vă optimizăm paginile de produse, vă menținem designul web simplu și profesionist, folosim imagini de înaltă calitate și facem ca conținutul dvs. să poată fi scanat.

Web Design eCommerce

PrestaShop Web Design

PrestaShop Theme Design este despre a face întâlnirea inițială a potențialilor dvs. clienți cu marca dvs. cât se poate de lină și plăcută. Cu PrestaShop ca CMS vă oferim o gamă foarte largă de posibilități. Deoarece construim magazine web cu acest CMS de mulți ani, avem cunoștințele necesare pentru a construi un magazin web care să transforme afacerea ta în succes. În calitate de experți PrestaShop, suntem la curent cu cele mai recente știri și evoluții.

PrestaShop Web Design

Soluții Web Design personalizate

Site-ul dvs. este prima impresie a companiei dvs. în lume și este important ca acesta să fie unul stelar și de durată. Știm că trebuie să atrageți și să păstrați clienți cu site-ul și marketingul dvs. – afacerea dvs. depinde de asta. Un site web trebuie să atragă vizitatorii potriviți, să-i impresioneze, să-i educe și apoi să-i transforme în clienți.
Astăzi pur și simplu nu este suficient să ai un site web. Ai nevoie de un site web care să iasă în evidență, care să poată acționa ca o resursă pentru clienți și care să prezinte perfect produsele și serviciile tale și tot ce ai de oferit. Când nu aveți un site web care este conceput cu acest lucru în minte, alungați clienții potențiali în brațele concurenților dvs.

Când o realizăm un web design, ne vom asigura că site-ul dvs. este conceput astfel încât să fie:

Servicii de design site web Timisoara

Atrăgător din punct de vedere vizual și atractiv pentru publicul țintă

Companie web design Timisoara

Ușor de utilizat cu navigare planificată logic

Servicii design pagini web Timisoara

Optimizat pentru motorul de căutare, astfel încât oamenii să-l găsească

Design de site web prietenos cu dispozitivele mobile Timisoara

Compatibil cu dispozitivele mobile, deci funcționează bine pe toate dispozitivele

5 chei pentru un design web expert

Anii noștri de experiență în construirea de site-uri web ne-au învățat că pentru a construi un site web superior pentru clienții noștri, care să-i poziționeze deasupra concurenței, avem nevoie de următoarele ingrediente: