SERVICII WEB

Serviciile noastre creative de web design și programare web vă pot ajuta să redescoperiți imaginea afacerii dvs. pe piața de internet. Combinația de stil și tehnologie pe care o oferim, împreună cu expertiza noastră, permite afacerii dumneavoastră să aibă succes pe Web.

SERVICII COMPLETE PAGINI WEB

Procesul nostru este simplu: ascultăm înainte de a crea, apoi măsurăm și repetăm. Rafinăm pentru că nu suntem niciodată mulțumiți. Testăm, perfecționăm și personalizăm procesul nostru pentru a se potrivi mai bine cu obiectivele dvs. specifice și lucrăm pentru a redefini experiența digitală în industria dvs.

Realizare site web

Developdata creează site-uri web personalizate, pregătite pentru mobil și optimizate pentru motoarele de căutare, care vă ajută să vă îndepliniți obiectivele de afaceri și să vă susțin campaniile de marketing digital.

Realizare site web

Programare website

Utilizeazăm tehnologii de programare și dezvoltare web care sunt inovative, cât și practice. Cu opțiunile disponibile astăzi pe piață, vă putem ajuta să determinați ce este cel mai bine pentru nevoile dvs.

Programare website

Optimizare SEO

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este procesul de optimizare a site-ului dvs. web pentru a apărea pe motoarele de căutare pentru cuvinte cheie relevante pentru afacerea dvs.

Optimizare SEO

Aplicații mobil

O strategie mobilă nu mai este o opțiune, ci o parte integrantă a fiecărui site web pe care îl proiectăm. Fie că este un design responsiv, un site mobil separat sau o aplicație pentru telefon sau tabletă.

Aplicații mobil

Întreținere site

Echipa Developdata de dezvoltatori, experți în marketing pe internet și designeri web se străduiește să creeze o întreținere și mentenanță a site-ului web fără probleme și fără stres pentru toți clienții noștri.

Întreținere site

Hosting pagini web

Oferim soluții de găzduire gestionată sigure, de înaltă performanță pentru site-uri web de orice dimensiune. Oferim backup și alerte, monitorizăm traficul, certificat SSL, căsuțe email și încărcarea serverului.

Hosting pagini web

Soluții software

De la soluții complete de comerț electronic, cum ar fi Magento, până la site-uri de informații pe platforme populare precum WordPress și Drupal, putem dezvolta o soluție personalizată care să se potrivească exact nevoilor dvs.

DE CE SĂ NE ALEGI?

Telefon

Email

Program

09:00 – 18:00