DESPRE NOI

Înființată în 2006, Developdata are sediul în Utvin (Timiș), dar suntem în creștere și avem birouri suplimentare în Timișoara (Timiș), Glimboca (Caraș-Severiv)!
Developdata a lucrat cu clienți din întreaga lume, inclusiv Statele Unite.

16 ANI EXPERIENȚĂ

În calitate de agenție de marketing digital cu servicii complete, oferim servicii de web design, programare web, dezvoltare aplicații mobil, marketing pe internet, SEO, social media, PPC, marketing prin e-mail, scriere de conținut și găzduire web pentru companii mari și mici care doresc să-și transmită mesajele mai eficient.

CONTACT

Programare web

De la soluții complexe de comerț electronic până la utilizarea instrumentelor terțe și a API-urilor, lucrăm pentru a dezvolta un site web care funcționează impecabil, vă întărește brandul, performanța și răspunde așteptărilor utilizatorilor.

Software customizat

Da, site-urile noastre sunt atractive, intuitive și axate pe conversie, dar sunt, de asemenea, extrem de bine concepute. Dezvoltăm meticulos site-uri web adaptabile, receptive, ușor de actualizat și personalizate pentru nevoile specifice ale fiecărui client.

Analiza datelor

Colectarea eficientă a datelor este un prim pas fundamental către identificarea valorilor neexploatate, dezvoltarea rapoartelor acționabile, evaluare performanță marketing și, în cele din urmă, generarea de profituri.

SEO performant

Echipa noastră de optimizare lucrează cot la cot cu designerii și dezvoltatorii noștri pentru a îmbunătăți o varietate de elemente ale site-ului web, de la CTA-uri de testare A/B până la îmbunătățirea vitezei de încărcare a paginii, ajustări complexe SEO.

Web design

Designul web responsiv ne permite să construim site-uri web optimizate care oferă o experiență de navigare si vizualizare optimă pe o gamă largă de dispozitive, indiferent dacă sunteți pe un smartphone sau pe un monitor de 27 inchi.

Grafică site

Designul web responsiv ne permite să construim site-uri web optimizate care oferă o experiență de navigare si vizualizare optimă pe o gamă largă de dispozitive, indiferent dacă sunteți pe un smartphone sau pe un monitor de 27 inchi.

Actualizare site

Actualizările proactive includ actualizările platformei, modulelelor în mod regulat care pot fi efectuate repetitiv – optimizarea performanței/vitezei, teste de securitate, actualizări PHP și orice altă sarcină recurentă.

Mentenanță website

Munca reactivă este o combinație de modificări și actualizăti solicitate de clienții noștri, funcții noi, implementarea recomandărilor de marketing de creștere, probleme urgente, hack-uri și, în general, orice lucru care nu poate fi planificat în avans.

SOLUȚII PROGRAMARE WEB

Suntem o echipă de experți extrem de onești în domeniul web, care construiesc relații de colaborare pe termen lung cu clienții prin design și dezvoltare web măsurabile și informate, întreținere a site-ului web și strategii de marketing digital acționabile.

  • Site-uri web responsive, aplicații mobile și design digital orientat spre viitor
  • Viteză, utilizare, funcționalitate; serviciul nostru de dezvoltare web
  • CMS simplu, implicarea clienților de top, servicii integrate de programare web
  • Design de site web 100% unic și profesional pentru afacerea dvs
  • Testăm funcționalitatea, facem copii de siguranță site, verificăm actualizările de securitate

 +40 771 261 487

Creăm soluții web inovatoare

Scopul nostru este de a oferi clienților noștri mijloacele de a se prezenta în mod eficient și de a comercializa online cu succes servicii si produse.
Scop
Oferim o gamă largă de servicii web, inclusiv design web, dezvoltare web și servicii de marketing digital, toate furnizate folosind cele mai noi și cele mai bune tehnologii web.
Ofertă
Vă ajutăm strategic la construirea mărcii dvs., la îmbunătățirea prezenței dvs. pe web la nivel global și la dezvoltarea unor relații mai semnificative cu clienții dvs.
Strategie
Misiunea noastră este să folosim designul web de ultimă oră, experiența utilizatorului și marketingul digital pentru a crește semnificativ afacerile.
Misiune

PROIECTE REALIZATE

Consultați cele mai recente lucrări ale noastre în branding, marketing, design UI/UX, dezvoltare de aplicații mobile, tehnologie web, design și dezvoltare de site-uri web, dezvoltare de aplicații web și rețele sociale.

Proiecte web realizate

Oferim servicii web personalizate!

CERE OFERTĂ

Telefon

Email

Program

09:00 – 18:00