Project Description

PromoWeb

Pune la dispozitie facilitati de publicare articole prin intermediul clientilor care si-au inscris siteurile in sistemul de promovare web.

CODEIGNITER FRAMEWORK

Acest framework PHP puternic îi ajută pe programatori să construiască o aplicație dinamică. CodeIgniter oferă un set valoros de aspecte pentru scrierea codului de la zero. Designul este, de asemenea, îmbunătățit în CodeIgniter cu utilizarea MVC.

Vizitează PromoWeb
Promoweb platformă web Codeigniter framework
Un serviciu de dezvoltare Codeigniter
Structura CodeIgniter este dezvoltată pentru programatorii care au nevoie de o platformă simplă pentru a forma o aplicație superioară. Obțineți un set puternic de unități distincte și configurații logice pentru a crea site-uri web mai rapid.

Dezvolteare web cu funcții de securitate încorporate

Codeigniter face mai simplu pentru programatori să rescrie aplicații PHP securizate, oferind o serie de caracteristici. Caracteristicile oferite de Codeigniter îi ajută pe programatori să păstreze aplicația web de avertismente generale de siguranță, cum ar fi injecția SQL, atacurile de scripting între site-uri și execuția de cod de la distanță. Programatorii pot verifica mai mult avertismentele de securitate doar apelând anumite funcții.

  • Sistem bazat pe controler pentru vizualizarea modelului
  • Adrese URL prietenoase pentru motoarele de căutare
  • Validarea formularelor și a datelor
  • Încărcarea fișierelor, gestionarea sesiunii, paginarea, criptarea datelor
  • Securitate și filtrare XSS

SERVICIILE NOASTRE

ALTE PROIECTE

Cere ofertă