Project Description

Best Deals

Magazin online Best-Deals cu produse pentru gospodărie, casă și grădină, de infrumusețare si îngrijire personala.

MAGAZIN ONLINE MAGENTO

Soluția permite un nivel ridicat de personalizare a designului și caracteristicilor magazinului, făcând posibilă crearea de magazine online cu adevărat unice. Cu cât un magazin virtual necesită mai multe modificări și personalizări, cu atât este necesară mai multă experiență de codare pentru sarcină. De aceea, multe companii de comerț electronic se bazează pe furnizorii de dezvoltare Magento pentru crearea magazinelor lor.

Vizitează Best Deals
Best Deals magazin online Magento
Este construit având în vedere vânzările
Celălalt beneficiu major al platformei de dezvoltare Magento este că este construită special ținând cont de vânzări. Aceasta înseamnă că, dacă doriți să generați conversii mai mari, atunci este una dintre cele mai bune alegeri.

Platformă puternică și bogată în funcții

Indiferent de numărul de produse sau comenzi de pe magazinul dvs. online, Magento este o platformă foarte puternică suficient de puternică pentru a vă satisface toate nevoile. Este o platformă suficientă pentru ca magazinul să gestioneze sute de produse și să ruleze fără probleme.
Platforma oferă, de asemenea, anumite funcții, cum ar fi gestionarea produselor și a inventarului, pentru a face site-ul ușor de organizat. De asemenea, vă permite să configurați filtre și navigare într-un mod care ajută la creșterea ratelor de conversie și la îmbunătățirea performanței generale a site-ului dvs.

Câteva caracteristici și funcții

  • Platforma de dezvoltare de comerț electronic Magento oferă un potențial mare de a găzdui mai multe site-uri web
  • Suport multi-valută și limbă
  • Puteți integra cu ușurință diferite gateway-uri de plată și aplicații web terțe
  • Vânzări încorporate și vânzări încrucișate
  • Pagini Web cu încărcare rapidă

SERVICIILE NOASTRE

ALTE PROIECTE

Cere ofertă